10 december, 2006

Lang tid siden sidst...

Ja, 2,5 mdr. er der gået siden jeg sidst har skrevet noget herinde. Det er lang tid - for lang tid. Det er sket meget og alligevel er der ikke sket det store..

Lars, Brian og Jeg var i Glasgow til FCK´s Champions Leage opgør mod Celtics. En fed tur, med en fed stemning på stadion. Heldigvis for os, sang de skotske tilskuere ikke særlig meget, så de 1500 danske fans var til at høre hele kampen. I skotland er der rygeforbud overalt - også på stadion. Det var superfedt, at kunne komme hjem efter en hel dag på pubs, uden at lugte af røg.

Sidst i oktober var vi i sommerhus i Hornbæk. Det var dejligt, at komme lidt væk til et sted, hvor der er fred og ro. Vi havde besøg af Karina og Ulrik og Victor der kom og spiste Chili Con Carne og overnattede til dagen efter. Vi gik tur på stranden og pigerne fik våde tæer, da de ikke helt kunne springe over åen der løver over stranden nede i Hornbæk.. hehe Min forældre var også på besøg og vi var ude at se Nakkehoved Fyr i et ordentligt blæsevejr.

Vi har været til julefrokost hos Pernille og Brian og Victoria sammen med Mette og Lars og Celine.

I går var vi til børnefødselsdag hos Victor. Han fyldte 1 år og fik rigtig mange gaver - de fleste af dem kunne larme....

Ellers drejer vores verden mest rundt om Anna. Hun er blevet rigtig stor efterhånden. Hun kan sidde selv og næsten kravle. Derudover er hun begyndt at snakke/pludre rigtig meget. Hun råber også en hel del... Alt i alt er hun rigtig dejlig ;)